Bestellen & Betalen

Bestellen bij Bubbliez

Het bestellen van champagnes en toebehoren gaat in 5 eenvoudige stappen:

Stap 1: Bezoek onze webshop en plaats hier de gewenste champagne(s) en toebehoren in je winkelmandje

Stap 2: Voer je gegevens in

Stap 3: Selecteer een betaalmethode

Stap 4: Voer de betaling uit

Stap 5: Je bestelling wordt verzonden. Tijd om te genieten!

Heb je ondanks dit stappenplan nog vragen over het bestellen van de champagnes en toebehoren die wij aanbieden of wil je advies bij je keuze? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Het is bij het maken van een bestelling mogelijk om een account aan te maken. Hiermee heb je een duidelijk overzicht van je bestellingen en kun je je bestellingen volgen.

 

Het betalen van uw bestelling

Je bestelling bij Bubbliez kun je op de volgende manieren betalen:

iDeal

Met iDeal betaal je via internetbankieren bij je eigen vertrouwde bank en ook met de veiligheid die je eigen bank je biedt. Je moet wel een rekening hebben bij een van de deelnemende banken. Bij het betalen wordt je geleid naar de omgeving van je eigen bank. Hier kun je het bedrag van de bestelling voldoen. Na het betalen kom je automatisch weer terecht op de site van Bubbliez. Kijk voor meer informatie over iDeal op http://www.ideal.nl/betalen

SOFORT Banking

100x38

 

 

Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit. Je gebruikt hiervoor gewoon je vertrouwde gegevens van internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat je bestelling – sneller dan bij een gewone bankoverschrijving – direct kan worden verwerkt.

Bancontact / Mister Cash

mistercash

 

 

Bancontact / Mister Cash is een betaalmethode uit en voor België, waarmee je via je eigen vertrouwde bankomgeving kunt betalen. Mister Cash is de iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode.

PayPal / Creditcard

logo_betalingen_door_paypal_nl

 

 

Je kunt je bestelling betalen via uw PayPal account. Ook kun je via PayPal betalen met je creditcard. Na betaling wordt je bestelling meteen verwerkt.

Na het betalen zal je digitaal bevestiging en factuur van ons ontvangen. Ongeacht de betalingsmethode.

Lees verder:

Verzenden & Bezorgen
Vraag & Antwoord
Neem contact met ons op