top of page

Over

Bubbliez

Ons bedrijf Bubbliez is in 2014 ontstaan onder het genot van een heerlijk glas champagne in Épernay.

 

Op dit moment hebben wij besloten om op zoek te gaan naar de parels in het enorme aanbod aan champagnes en deze op een duurzame manier aan te bieden in Nederland.

De keuze van onze champagnehuizen is conform onze filosofie gebaseerd op behoorlijk wat wensen en eisen. De champagne moet allereerst duurzaam zijn; gemaakt met respect voor mens, milieu, traditie en leefomgeving. Daarnaast moet het champagnehuis een duidelijke filosofie hebben en ten slotte moet het natuurlijk goede en heerlijke champagne leveren!

 

Daarom hebben we ervoor gekozen champagnes aan te bieden van kleine onafhankelijke champagnehuizen die hun champagnes maken van druiven uit voornamelijk Grand Cru en Premier Cru gemeenten.

 

In de webshop vind je de pareltjes van de door ons zorgvuldig geselecteerde champagnehuizen.

Mocht je vragen, specifieke wensen of ideeën hebben die je met ons wil delen, neem dan contact met ons op!


À votre santé!

Nicky & Vincent

EGGP20150524-6616_edited.jpg

Wie zijn wij?

S73303 (137 van 177).jpg

Wij zijn Nicky de Wild en Vincent Steine. Ondanks een compleet andere achtergrond hebben wij een heel sterke gezamenlijke passie, namelijk champagne. Samen hebben we meerdere trips gemaakt door verschillende wijngebieden en een voorliefde ontwikkeld voor champagne. Het karakter van de streek, de omgeving en de fijne warme mensen maakt het een plezierige plek om te zijn. Op deze site bieden wij jou onze "geheime" juweeltjes aan en het mooiste handgeblazen glaswerk zodat je optimaal kan genieten van je champagne. De site zal de komende tijd ook worden uitgebreid met algemene informatie over de champagnestreek, het proces van de productie van champagne en handige tips wat betreft het schenken en bewaren van je favoriete champagnes. Schrijf je vooral in om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en om leuke kortingen te ontvangen in de toekomst.    

bottom of page