top of page

Over

Bubbliez

Ons bedrijf Bubbliez is in 2014 ontstaan onder het genot van een heerlijk glas champagne in Épernay.

In de loop van jaren zijn we op zoek gegaan naar de parels in het enorme aanbod aan champagnes en deze op een duurzame manier aan te bieden in Nederland.

De keuze van onze champagnehuizen is conform onze filosofie gebaseerd op behoorlijk wat wensen en eisen.

De champagne moet allereerst duurzaam zijn; gemaakt met respect voor mens, milieu, traditie en leefomgeving.

Daarnaast moet het champagnehuis een duidelijke filosofie hebben en ten slotte moet het natuurlijk goede en heerlijke champagne leveren!

Daarom hebben we ervoor gekozen champagnes aan te bieden van kleine onafhankelijke champagnehuizen die hun champagnes maken van druiven uit voornamelijk Grand Cru en Premier Cru gemeenten.

In de webshop vind je de pareltjes van de door ons zorgvuldig geselecteerde champagnehuizen.

Mocht je vragen, specifieke wensen of ideeën hebben die je met ons wil delen, neem dan contact met ons op!


À votre santé!

Emiel & Hans

Bubbliez houdt van Champagne

Wie zijn wij?

Landcruiserclub Nederland op Champagnereis

Wij zijn Emiel Brouwers en Hans Stijnman. In 2023 kregen we de mogelijkheid om Bubbliez voort te zetten. De oprichters Nicky de Wild en Vincent Steine hebben het met een warm hart aan ons overgedragen. De liefhebberij voor kwalitatieve en duurzame Champagnes bracht ons samen.

Ondanks een compleet andere achtergrond hebben wij, Hans en Emiel deze sterke gezamenlijke passie, namelijk champagne. Samen hebben we meerdere trips gemaakt door verschillende wijn en champagnegebieden. 

Al sinds 2012 gaan we zelf én bieden reizen aan naar de Champagnefeesten, La route du Champagne en Fête

In begin voor vrienden en bekenden, en al vrij snel oa. voor de Land Cruiser Club Nederland. En die mensen zijn onze vrienden geworden!

Dit jaar (2023) zal het in Celles-sur-Ource zijn. Daar verwelkomen 19 champagnehuizen u op 29 en 30 juli. Hier kunt u hun wereldberoemde knowhow ontdekken en de champagnes proeven. 

Emiel Brouwers, eigenaar Bubbliez Champagne
Emiel Brouwers
Hans Stijnman, eigenaar Bubbliez

Hans Stijnman

Beiden Champagneliefhebber en Eigenaar van Bubbliez

De voorliefde voor champagne is sterk. Het karakter van de streek, de omgeving en de fijne warme mensen maakt het een plezierige plek om te zijn. De omgeving waar Champagne gemaakt wordt staat niet voor niks op de Unesco Werelderfgoedlijst!

Op deze site bieden wij jou onze "geheime" juweeltjes aan en het mooiste handgeblazen glaswerk zodat je optimaal kan genieten van je champagne. De site zal de komende tijd ook worden uitgebreid met algemene informatie over de champagnestreek, het proces van de productie van champagne en handige tips wat betreft het schenken en bewaren van je favoriete champagnes. Schrijf je vooral in om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en om leuke kortingen te ontvangen in de toekomst.

Bubbliez oprichters Nicky de Wildt en Vincent Steine

Oprichters en oud-eigenaren Nicky en Vincent.

bottom of page