Wat bieden wij?

Webshop

In onze webshop vind je verschillende champagnes van speciaal door ons geselecteerde duurzame champagnehuizen. Daarnaast vind je verschillende accesoires waaronder het unieke Jamesse Prestige glaswerk.

Ook bieden wij samengestelde pakketten van een champagne met bijbehorende glazen aan, mooi opgemaakt in een wijnkist of met wijnkoeler. Samen met een begeleidende brief met informatie over het champagnehuis en uw eigen tekst vormt dit een fantastisch (relatie)geschenk.

Er is heel veel mogelijk. Heb je specifieke wensen of vragen wat verpakkingen of opmaak betreft, neem dan even contact met ons op! Wil je zakelijk- of grote hoeveelheden bestellen kijk dan snel hier!

Verzorgen van de champagne

De Sanchez – Le Guédard Séléction Brut, een fantastische champagne voor bij uw evenement!

Geef je een feest, heb je een trouwerij of is er een andere gelegenheid waar champagne zal worden geschonken? Wij kunnen voor je de champagne verzorgen! Zowel kleine als grotere hoeveelheden. Wij kunnen jou adviseren over de keuze, het bewaren en het serveren van de champagne.

Ook totaaloplossingen waarbij er merkspecifieke champagnekoelers en glazen worden bijgeleverd zijn mogelijk. Neem om dit te bespreken contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Horeca

Heb je een eigen restaurant, hotel, een wijnbar of een ander soort horecagelegenheid én wil je graag de kaart uitbreiden met een mooie duurzame champagne met geheel eigen stijl, karakter en filosofie? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben een uitgebreide selectie aan duurzame champagnes die niet zouden misstaan op uw kaart. Wij vertellen je hier graag meer over!

Lees verder:

Wie zijn wij?
Wij houden van groen
Zakelijk?
In de media