Wie zijn wij?

Wij zijn liefhebbers!

Vincent Steine

Wat ontzettend leuk dat je onze site gevonden hebt!

Dat betekent in ieder geval dat er sprake is van interesse in champagnes of in ieder geval in (mousserende) wijnen. Dat hebben we alvast gemeen. We stellen ons graag aan je voor.

Wij zijn Vincent Steine en Nicky de Wild. Als persoon hebben we een compleet andere achtergrond maar we hebben een hele sterke gezamenlijke passie, namelijk champagne. Samen hebben we meerdere trips gemaakt door verschillende wijngebieden en hebben een voorliefde ontwikkeld voor la Champagne. Het karakter van de streek, de omgeving zelf en de fijne warme mensen maakt het een plezierige plek om te zijn.

Wat ons meteen opviel aan de streek is het enorme aanbod van champagnes. Er zijn verschillende gemeenten en daarmee verschillende zogenaamde crus, kwaliteitsgraden. Er zijn verschillende manieren waarop men zijn of haar champagnes maakt; bijvoorbeeld als zelfstandige of in een corporatie.

 

Nicky de Wild

Bubbliez

Ons bedrijf Bubbliez is ontstaan onder het genot van een heerlijk glas champagne in Épernay.
We hebben besloten om op een duurzame manier champagnes aan te bieden in Nederland en op zoek te gaan naar dat ene pareltje in het enorme aanbod.

Vanwege het karakter en de filosofie van onze onderneming is de keuze van onze champagnehuizen gebaseerd op behoorlijk wat wensen en eisen. De champagne moet allereerst duurzaam zijn en moet gemaakt zijn met respect voor mens, milieu, traditie en leefomgeving. Daarnaast moet het champagnehuis een duidelijk karakter en filosofie hebben en als laatste moet het natuurlijk een goede champagne zijn! Om die reden hebben we ervoor gekozen om champagnes aan te bieden van kleine onafhankelijke champagnehuizen die champagnes maken van druiven uit voornamelijk Grand Cru en Premier Cru gemeenten. In de webshop vind je de pareltjes van de door ons zorgvuldig geselecteerde champagnehuizen.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom ondernemen wij op een manier waardoor we zo weinig mogelijk impact hebben op het milieu. Hier vind je hoe wij dat doen.

 

Mocht je vragen, specifieke wensen of ideeën hebben die je met ons wil delen, neem dan contact met ons!

À votre santé!

Vincent & Nicky

Lees verder:

Wat bieden wij?
Wij houden van groen
Zakelijk?
In de media