Wij houden van groen

Bubbliez gaat voor duurzaam!f_2646

Als jong dynamisch bedrijf staan wij volledig achter het concept duurzaam ondernemen. Om die reden hebben we besloten om vanaf het begin de belasting van het milieu en de leefomgeving door onze bedrijfsactiviteiten tot een absoluut minimum te beperken. Dit zijn natuurlijke mooie woorden en goede voornemens maar wat betekent dit concreet?

Printpapier

Allereerst proberen wij om zo weinig mogelijk printpapier te gebruiken. Al onze (zakelijke) facturen en mailings worden wanneer dit mogelijk is digitaal verstuurd. Gebruiken wij papier, dan is dit volledig gerecycled papier. Ook de enveloppen zijn vervaardigd uit oud papier.

Verpakkingsmaterialen

Bij het uitkiezen van de verpakkingsmaterialen om onze champagnes en toebehoren te versturen heeft de duurzaamheid van de materialen een grote rol gespeeld. Onze verzenddozen zijn van Pressel, een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en zijn verpakkingen voor meer dan 80% uit gerecycled karton maakt.

Om de champagnes te beschermen tijdens transport maken we gebruik van houtwol met het FSC-keurmerk.

De champagnekisten en andere houten verpakkingen die wij leveren zijn afkomstig van Emkapak. Dit bedrijf is in het bezit van een FSC-keurmerk.

Verzending

Voor het verzenden van je pakket maken we gebruik van onze partner DHL. Dit bedrijf staat bekend om het ontwerpen en invoeren van strategieën om de emissie van broeikasgassen te verlagen. Ook tracht men door verschillende projecten de directe én indirecte CO2-emissies te neutraliseren.

Communicatie

De communicatie binnen Bubbliez verloopt zo goed als 100% digitaal. Wij maken geen gebruik van papier. Facturen, brieven en andere vormen van communicatie worden digitaal opgeslagen. De gebruikte apparatuur maakt gebruik van 100% groene stroom.

Groene hosting

De website van Bubbliez is overgegaan naar het groene hostingbedrijf Natuurlijk! Dit bedrijf maakt gebruik van groene stroom en compenseert zijn verbruik door nieuwe bomen aan te planten. Zo kunnen zij klimaatneutrale hosting leveren.

logo-natuurlijk-web-hosting

Met behulp van deze manier van werken willen wij een bijdrage leveren aan het milieu. Zo bent u er zeker van dat de champagne(s) en toebehoren die u bij ons besteld niet alleen heel erg lekker en mooi zijn, maar ook héél erg groen!

Lees verder:

Wie zijn wij?
Wat bieden wij?
Zakelijk?
In de media