Wat bieden wij?

Webshop

In onze webshop bieden wij verschillende champagnes van de door ons geselecteerde duurzame champagnehuizen. Daarnaast vind je verschillende accessoires waaronder het unieke Jamesse Prestige glaswerk. Je kunt direct in onze website bestellen. Kun je echter niet vinden wat je zoekt of heb je advies nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen.

(Relatie)geschenken

Ben je op zoek naar een mooi cadeau of relatiegeschenk voor klanten, collega’s of personeel? Wij kunnen je verder helpen.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om pakketten samen te stellen. Kies je favoriete champagne en combineer dit met de beste champagneglazen, een kistje en/of een wijnkoeler. Wij bieden het geschenk aan jou of de ontvanger aan met een begeleidende brief met informatie over het champagnehuis waar jij jouw eigen tekst of boodschap aan toe kunt voegen. Een fantastisch en persoonlijk (relatie)geschenk, kerstpakket of eindejaarsattentie.

Er is heel veel mogelijk en wij kunnen je volledig ontzorgen. Heb je specifieke wensen of vragen? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord en denken met je mee!

Verjaardagsservice

Wij voorzien ook in een verjaardagsservice; jij levert ons een lijst aan met je belangrijkste klanten / je collega’s inclusief verzendadres en verjaardag en wij zorgen dat de jarige een fles bubbels open kan trekken op deze heugelijke dag. We zullen de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en een eventuele verwerkingsovereenkomst tekenen om aan de GDPR / AVG regels te voldoen.

Champagne op jouw feest

Sanchez – Le Guédard Séléction Brut, een fantastische champagne voor jouw evenement!

Geef je een feest, heb je een trouwerij of is er een andere gelegenheid waar champagne zal worden geschonken? Wij kunnen de champagne voor jou verzorgen, al vanaf één fles! Wij kunnen je adviseren over de keuze, het bewaren en het serveren van de champagne.

Ook totaaloplossingen waarbij er merkspecifieke champagnekoelers en glazen worden bijgeleverd zijn mogelijk. Neem om dit te bespreken contact met ons op.

Horeca

Wil je graag de (wijn)kaart uitbreiden met een mooie duurzame champagne met geheel eigen stijl, karakter en filosofie? Neem dan contact met ons op. Wij hebben een uitgebreide selectie aan duurzame champagnes die niet zouden misstaan op jouw kaart. Wij vertellen je hier graag meer over!

 

Lees verder:

Wie zijn wij?
Wij houden van groen
In de media