Louis Dousset Assemblage Grand Cru

€ 44.95

Een fantastische champagne gemaakt van de allerbeste druiven uit Grand Cru gemeenten Mailly Champagne, Verzenay, Verzy en Sillery, bestaande uit 50% Pinot Noir en 50% Chardonnay.

Krijgt een goede beoordeling in het blad Perswijn van december 2018. Winnaar van een zilveren medaille tijdens Vinalies Internationales 2015!

Op voorraad

Productbeschrijving

Een fantastische champagne gemaakt van de allerbeste druiven uit Grand Cru gemeenten Mailly Champagne, Verzenay, Verzy en Sillery, bestaande uit 50% Pinot Noir en 50% Chardonnay. Krijgt een goede beoordeling in het blad Perswijn van december 2018. Winnaar van een zilveren medaille tijdens Vinalies Internationales 2015!

In de neus van deze fraaie goudkleurige champagne tonen van appel, vers gebakken brood, gist en vanille. Het mondgevoel is droog en complex waarbij frisheid en een stevige body elkaar treffen. Daarnaast heeft deze champagne een hele fijne mousse en een bijzonder lange afdronk.

Deze champagne heeft ruim 8 jaar gerijpt in de kelders van Louis Dousset en is nu heerlijk op dronk.

Fantastisch te serveren als aperitief of als begeleidende champagne bij oesters, visgerechten en overige lichte maaltijden.

Extra informatie

Wijnhuis

Louis Dousset

Soort

Brut (droog), Grand Cru

Inhoud

Standaard fles (75cl)