Wie zijn wij?

Wij zijn liefhebbers!

Vincent Steine

Wat ontzettend leuk dat je onze site gevonden hebt!

Dat betekent in ieder geval dat er sprake is van interesse in champagnes of in (mousserende) wijnen. Dat hebben we alvast gemeen. We stellen ons graag aan je voor.

Wij zijn Vincent Steine en Nicky de Wild. We hebben een compleet andere achtergrond maar we hebben een hele sterke gezamenlijke passie, namelijk champagne. Samen hebben we meerdere trips gemaakt door verschillende wijngebieden en hebben een voorliefde ontwikkeld voor champagne. Het karakter van de streek, de omgeving en de fijne warme mensen maakt het een plezierige plek om te zijn.

Wat ons allereerst opviel aan de streek is het enorme aanbod aan champagnes. Er zijn verschillende gemeenten en daarmee verschillende zogenaamde crus, kwaliteitsgraden.

 

Nicky de Wild

Bubbliez

Ons bedrijf Bubbliez is in 2014 ontstaan onder het genot van een heerlijk glas champagne in Épernay. We hebben besloten om op zoek te gaan naar de parels in het enorme aanbod aan champagnes en deze op een duurzame manier aan te bieden in Nederland. Hier lees je hoe wij dat doen.

De keuze van onze champagnehuizen is conform onze filosofie gebaseerd op behoorlijk wat wensen en eisen. De champagne moet allereerst duurzaam zijn; gemaakt met respect voor mens, milieu, traditie en leefomgeving. Daarnaast moet het champagnehuis een duidelijke filosofie hebben en ten slotte moet het natuurlijk goede en heerlijke champagne leveren! Daarom hebben we ervoor gekozen champagnes aan te bieden van kleine onafhankelijke champagnehuizen die hun champagnes maken van druiven uit voornamelijk Grand Cru en Premier Cru gemeenten. In de webshop vind je de pareltjes van de door ons zorgvuldig geselecteerde champagnehuizen.

Mocht je vragen, specifieke wensen of ideeën hebben die je met ons wil delen, neem dan contact met ons op!

À votre santé!

Vincent & Nicky

Lees verder:

Wat bieden wij?
Wij houden van groen
In de media