Wij houden van groen

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid in ons bedrijf

Als jong dynamisch bedrijf staan wij volledig achter het concept duurzaam ondernemen. Om die reden hebben we besloten om vanaf de start van Bubbliez de belasting van het milieu en de leefomgeving door onze bedrijfsactiviteiten tot een absoluut minimum te beperken. We lichten graag toe hoe we dit concreet aanpakken.

Papier

Allereerst proberen wij zo weinig mogelijk (print)papier te gebruiken. Al onze (zakelijke) facturen en mailings worden indien mogelijk digitaal verzonden. Gebruiken we tóch van papier? Dan kiezen we voor volledig gerecycled papier. Ook de enveloppen zijn vervaardigd uit oud papier.

Verpakkingsmaterialen

Daarnaast heeft de duurzaamheid van de materialen een grote rol gespeeld bij het kiezen van de verpakkingsmaterialen. Onze verzenddozen zijn van Pressel, een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Deze dozen bestaan uit meer dan 80% gerecycled karton.

Om de champagnes te beschermen tijdens transport maken we gebruik van houtwol met het FSC-keurmerk of bio opvulchips.

De champagnekisten en andere houten verpakkingen die wij leveren zijn afkomstig van Emkapak. Dit bedrijf is in het bezit van een FSC-keurmerk.

Verzending

Voor het verzenden van je pakket maken we gebruik van onze partner DHL. Dit bedrijf staat bekend om het ontwerpen en invoeren van strategieën om de emissie van broeikasgassen te verlagen. Ook tracht men door verschillende projecten de directe én indirecte CO2-emissies te neutraliseren.

Communicatie

De communicatie binnen Bubbliez verloopt zo goed als 100% digitaal. Wij gebruiken bijna geen papier. Facturen, brieven en andere vormen van communicatie worden digitaal bewaard en onze apparatuur maakt gebruik van 100% groene stroom.

Groene hosting

De website van Bubbliez is overgegaan naar het groene hostingbedrijf Natuurlijk! Dit bedrijf maakt gebruik van groene stroom en compenseert bovendien het verbruik door nieuwe bomen aan te planten. Zo kunnen zij klimaatneutrale hosting leveren.

Natuurlijk! duurzame horsting

Met behulp van deze manier van werken willen wij een bijdrage leveren aan het milieu. Zo ben je er zeker van dat de champagne die u bij ons besteld niet alleen heel erg lekker is, maar ook héél erg groen!

Lees verder:

Wie zijn wij?
Wat bieden wij?
In de media